Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Biorezonancia

Ma már szinte mindenki tud róla, hogy az embernek van egy elektromágneses tere, amit aurának nevezünk. Minden egyes szervünknek külön-külön is van egy ilyen elektromágneses tere. Ha ismert a szervek elektromágneses terének frekvenciatartománya, akkor a meridiánokon keresztül az adott szervhez eljuttathatjuk a saját frekvenciáját. (Pl.: a máj 14 KHz-n működik, alharmonikusa pedig 160 Hz.) Ezáltal, ha minden szervhez eljuttatjuk a saját rezgését, a szervek harmonikusan kezdenek működni! A betegség egyfajta diszharmonikus működés! Abban az esetben, ha minden szervnél visszaáll az alaprezgés, eredmény az egészség lesz.”

„Már az orvosok is tudják, hogy az embernek van lelke, mert azt mondják, hogy a legtöbb betegség pszichoszomatikus, vagyis lelki eredetű. A készülék a fizikai testen visszaállítja a rezonanciát, ezáltal az energiaterek asztrál síkon (lelkileg) is rendeződnek. Hiszen ha az ember egy energetikai egység, akkor itt is működik a fizika két alaptörvénye, a hatás-ellenhatás és az energia-megmaradás törvénye (az energia nem vész el, csak átalakul).”

(Kecskeméti Lajos)

A Kecskeméti Lajos által kifejlesztett KVANTUM MATRIX biorezonanciás készülék nem csak állapotfelmérésre, hanem kezelésre is alkalmas. Az állapotfelmérés a Voll-diagnosztika alapjain történik, vagyis a kézen és a lábon található, kilépő meridián-pontokon történő méréssel megállapítható a kapcsolódó szervek, szervrendszerek esetleges hibás működése. Ezután, amennyiben a gyógyuló kéri, a készülék segítségével helyre tudjuk állítani a hibás szerv öngyógyító funkcióját. A beszabályozott frekvencia a meridiánokon visszafelé haladva eléri a sejtközötti térben lévő vizet, a sejt érzékeli és amennyiben az adott jel rezonáns, felveszi a rezgést, melynek következtében visszaáll benne a harmónia, elindul a szerv öngyógyító mechanizmusa. Amennyiben a jel nem rezonáns, továbbhalad a sejtközötti térben lévő vízen keresztül és kilép a testből. Ebből következően, a finomrezgésen alapuló biorezonanciás terápia ártani nem tud.

Az állapotfelmérés eredményét mindegyik kezelési mód alapjául vehetjük, a gyógyuló választása alapján.

 

 

diofa-2.jpg

 
 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Április / 2021 >>


Statisztika

Most: 3
Összes: 82659
30 nap: 3210
24 óra: 112