Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kezelés

A kezelést előre egyeztetett időpontban végezzük. Amennyiben a gyógyuló orvosi kezelés alatt áll és segítségemet annak kiegészítéseként kívánja igénybe venni, úgy előre kérem, hozza magával leleteit, és orvosságainak listáját, ha esetleg orvosi előírásra rendszeresen gyógyszert kell szednie. Így nem fordulhat elő, hogy a két gyógymód – a konvencionális és a természetgyógyászati – „ütné egymást”.

Első alkalommal megbeszéljük a gyógyuló problémáit, felderítjük azok hátterét. Fontos: ez a beszélgetés nem korlátozódik a testi tünetekre, hanem a lelki-szellemi hátteret is figyelembe véve, teljes detektívmunkát végzünk.

Állapotfelmérés után megbeszéljük a teendőket, a terápiát, a következő lépéseket. Második találkozásunkkor már az elért eredmények alapján határozzuk meg, hogyan tovább… Az utolsó alkalommal pedig egy befejezett terápia utáni állapotfelméréssel teszünk pontot a betegség végére.

Itt tapasztalja meg mindenki, mire képes a szervezet öngyógyító ereje, ha megvan rá az elhatározás, és a benne való HIT!

 

 

 

 

 

gyogytea-uvegpoharban.jpg

 

 

 
 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Április / 2021 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 83548
30 nap: 3286
24 óra: 111